Horká čokoláda 70,4% Callebaut 10kg

106.20  s DPH

Pravá belgická čokoláda Callebaut tmavá, mimoriadne horká, s vysokým obsahom kakaa, s ideálnou viskozitou, vhodná na výrobu ozdôb, praliniek, poťahovanie, vhodná na prípravu čokolády na pitie.

Balenie: 10 kg 

 

Na sklade

Katalógové číslo: 70-30-38-1 Kategórie: Značka:

Popis

Pravá belgická čokoláda Callebaut tmavá, mimoriadne horká, s vysokým obsahom kakaa, s ideálnou viskozitou, vhodná na výrobu ozdôb, praliniek, poťahovanie, vhodná na prípravu čokolády na pitie.

Horúca čokoláda: prípravy 90 sekúnd, 35 porcii.

Chuťový profil

Čo spôsobuje, že je čokoláda CALLEBAUT tak jedinečná?

Kakaové bôby sú vyberané, pražené a drvené priamo spoločnosťou Callebaut: Rarita medzi výrobcami čokolády.

Callebaut je jedným zo vzácnych výrobcov čokolády, ktorí stále vyberajú, pražia a melú svoje vlastné kakaové bôby. Vďaka nášmu špeciálnemu spojeniu s pestovateľmi kakaovníkov máme pre každý z našich čokoládových receptov prístup k najlepším kakaovým bobom. Sme tiež pyšní na to, že sme jedným z mála výrobcov čokolády, ktorí sami pražia kakaové bôby. Boby sú navyše pražených v celej ich škrupine, čo ich chráni a udržiava vnútri všetku arómu a prenikavosť. To vedie k intenzívnejšej, komplexnejšej a hlbšej chuti kakaa. Chuť, ktorú rozpoznáte v každej klasickej čokoláde couverture Callebaut.

Detailné spracovanie Vašich produktov si žiada tú najjemnejšiu čokoládu.

Callebaut všetky zložky veľmi jemne melú – oveľa jemnejšie než ostatní výrobcovia čokolády. To vedie k tak jemným čiastočkám, že ich nie je možné jednotlivo cítiť jazykom ani chuťovými bunkami. Ingrediencie sú potom miešané s rovnakou presnosťou a trpezlivosťou, až sú hmota, vôňa, chuť a príchute takmer hotové. Pridanie čistého kakaového masla a trochy vanilky dokončí chuť a konzistenciu čokolády. A toto je okamih, kedy sa všetky ingrediencie spoja v jednu a začnú topiť na jazyku. A v tomto vzácnom okamihu si čokoláda zaslúži známku kvality a autenticity ako „Najlepšia belgická čokoláda Callebaut“.

Vaša kreativita a produktivita si zaslúži čokolády, na ktoré sa môžete spoľahnúť. Dnes. Zajtra. Kedykoľvek .

Počas celých generácií, z otcov na synov, naši najstarší zákazníci zisťovali, že chuť, použiteľnosť a kvalita čokolád coubertures Callebaut sa nikdy nemení. Nikdy nie je potrebné pridať čokoládové maslo či čokoládový likér. Čokoládové couvertures Callebaut zostávajú rovnaké a možno sa na ne spoľahnúť. Vždy budú rovnaké. Spoločnosť Callebaut zaručuje čokoládu, ktorá Vám umožní rýchlu a efektívnu prácu, napríklad čokoláda v Callets ™ môže byť spracovaná rýchlejšie ako akákoľvek iná čokoláda a umožní vám získať výborné výsledky. Tento sľub je základom výrobkov Callebaut a každej kvalitnej belgickej čokolády.

Podmienky skladovania
Produkt skladujte v čistom a suchom prostredí (relatívna vlhkosť vzduchu max. 70%) a bez zápachu.
Skladovacia teplota: 12 – 20°C

Ďalšie informácie

Hmotnosť 10 kg
ZLOžENIE

kakaová masa; cukor; kakao s nízkym obsahom tuku; emugátor: sójový lecitín; aróma: prírodná vanilka

mLIEKO A VýROBKY Z NEHO, VRáTANE LAKTÓZY

môže obsahovať stopy mlieka

Sójové zrná a výrobky z nich

obsahuje

kj

2255 kJ

kcal

539 kcal

tuky

38,9 g

z toho nasýtené mastné kyseliny

23,3 g

sacharidy

30,5 g

z toho cukry

26,0 g

Vláknina

14,0 g

bielkoviny

8,8 g

soľ

0,0 g