GOLD karamelová čokoláda Callebaut

37.78  s DPH

Nová farba a chuť najjemnejšej belgickej čokolády. Vytvorená a spracovaná z výberových ingrediencií ako sú pálený cukor a mlieko. GOLD má intenzívnu vyváženú karamelovo-čokoládovú chuť s bohatými smotanovými tónmi a jemnou štipkou soli. GOLD hýri karamelovým odtieňom so zlatým nádychom.

Balenie: 2,5 kg 

 

Nie je na sklade

Katalógové číslo: CHK-R30GOLD Kategórie: Značka:

Popis

Nová farba a chuť najjemnejšej belgickej čokolády. Vytvorená a spracovaná z výberových ingrediencií ako sú pálený cukor a mlieko. GOLD má intenzívnu vyváženú karamelovo-čokoládovú chuť s bohatými smotanovými tónmi a jemnou štipkou soli. GOLD hýri karamelovým odtieňom so zlatým nádychom.

Chuťový profil

Čo spôsobuje, že je čokoláda CALLEBAUT tak jedinečná?

Kakaové bôby sú vyberané, pražené a drvené priamo spoločnosťou Callebaut: Rarita medzi výrobcami čokolády.

Callebaut je jedným zo vzácnych výrobcov čokolády, ktorí stále vyberajú, pražia a melú svoje vlastné kakaové bôby. Vďaka nášmu špeciálnemu spojeniu s pestovateľmi kakaovníkov máme pre každý z našich čokoládových receptov prístup k najlepším kakaovým bobom. Sme tiež pyšní na to, že sme jedným z mála výrobcov čokolády, ktorí sami pražia kakaové bôby. Boby sú navyše pražených v celej ich škrupine, čo ich chráni a udržiava vnútri všetku arómu a prenikavosť. To vedie k intenzívnejšej, komplexnejšej a hlbšej chuti kakaa. Chuť, ktorú rozpoznáte v každej klasickej čokoláde couverture Callebaut.

Detailné spracovanie Vašich produktov si žiada tú najjemnejšiu čokoládu.

Callebaut všetky zložky veľmi jemne melú – oveľa jemnejšie než ostatní výrobcovia čokolády. To vedie k tak jemným čiastočkám, že ich nie je možné jednotlivo cítiť jazykom ani chuťovými bunkami. Ingrediencie sú potom miešané s rovnakou presnosťou a trpezlivosťou, až sú hmota, vôňa, chuť a príchute takmer hotové. Pridanie čistého kakaového masla a trochy vanilky dokončí chuť a konzistenciu čokolády. A toto je okamih, kedy sa všetky ingrediencie spoja v jednu a začnú topiť na jazyku. A v tomto vzácnom okamihu si čokoláda zaslúži známku kvality a autenticity ako „Najlepšia belgická čokoláda Callebaut“.

Vaša kreativita a produktivita si zaslúži čokolády, na ktoré sa môžete spoľahnúť. Dnes. Zajtra. Kedykoľvek .

Počas celých generácií, z otcov na synov, naši najstarší zákazníci zisťovali, že chuť, použiteľnosť a kvalita čokolád coubertures Callebaut sa nikdy nemení. Nikdy nie je potrebné pridať čokoládové maslo či čokoládový likér. Čokoládové couvertures Callebaut zostávajú rovnaké a možno sa na ne spoľahnúť. Vždy budú rovnaké. Spoločnosť Callebaut zaručuje čokoládu, ktorá Vám umožní rýchlu a efektívnu prácu, napríklad čokoláda v Callets ™ môže byť spracovaná rýchlejšie ako akákoľvek iná čokoláda a umožní vám získať výborné výsledky. Tento sľub je základom výrobkov Callebaut a každej kvalitnej belgickej čokolády.

Podmienky skladovania
Produkt skladujte v čistom a suchom prostredí (relatívna vlhkosť vzduchu max. 70%) a bez zápachu.
Skladovacia teplota: 12 – 20°C

Ďalšie informácie

Hmotnosť 2.5 kg
ZLOžENIE

kakaové maslo;cukor; plnotučné mlieko; mliečny cukor; sušená srvátka; sušené odstredené mlieko; karamelizovaný cukor 2,0%; emulgátor: sójový lecitín; aróma: prírodna vanilka; soľ

mLIEKO A VýROBKY Z NEHO, VRáTANE LAKTÓZY

obsahuje

Sójové zrná a výrobky z nich

obsahuje

kj

2388 kJ

kcal

571 kcal

tuky

37,1 g

z toho nasýtené mastné kyseliny

22,5 g

sacharidy

50,8 g

z toho cukry

50,3 g

Vláknina

0,0 g

bielkoviny

8,0 g

soľ

0,51 g