O nás

ZEUS s.r.o. vznikla v r.1997 v Bratislave, so zámerom priniesť na slovenský trh cukrárske výrobky vyrábané z ľahkých šľahaných hmôt a výrobky s veľkým podielom hlboko mrazeného ovocia.

MARTIN BRAUN

Ako partnera sme si  vybrali fy. MARTIN BRAUN KG Hannover , patriacu do združenia AGRANO/BRAUN, ktoré je jeden z vedúcich podnikov vo svojej profesii. Spoločnosť ZEUS s.r.o. od roku1998 patrí medzi viac ako 40 zastúpení fy .M.BRAUN KG v celom svete. Hlavnou náplňou spoločnosti je distribúcia výrobkov fy. M.BRAUN KG na slovenskom trhu v skupinách prísad na zvyšovanie trvanlivosti šľahačky /Alaska expres/, polevy, arómy a ozdoby. Keď v roku 1931 vznikla fy. MARTIN BRAUN, už vtedy znelo jej heslo:

ZÁSADOU JE KVALITA

Po druhej svetovej vojne sa firma presťahovala do Hannoveru a dnes sa firemné združenie vypracovalo na jeden z vedúcich podnikov vo svojej profesii. Dosiahlo 640 zamestnancov a ročný predaj tovaru predstavuje 29 000 ton. Paleta výrobkov predstavuje 389 produktov v skupinách arómy, prísady na zvyšovanie trvanlivosti šľahačky, plnky, polevy a ozdoby. Firma BRAUN exportuje do viac ako 40 krajín sveta. S dcérskym podnikom Kasteleyn v Holandsku a s podielom vo francúzskej firme CONDIFA je BRAUN najlepšie vyzbrojený pre európsky trh. Od roku 1992 patrí prostredníctvom AGRANO AG Zürich k firemnému združeniu AGRANO/BRAUN aj firma Waespe AG v Zürichu, ktorá je vedúcim distribútorom cukrárskych výrobkov vo Švajčiarsku. C.Siebrecht Söhne Gmbh&Co.Kg, dnešná dcéra firmy BRAUN je partnerom pekárov od roku 1874. Siebrecht predáva v Nemecku od roku 1992 ,okrem známej značky Siebin, s rastúcim úspechom aj výrobky fy.AGRANO

Barry Callebaut

je jedným z vedúcich výrobcov vysoko kvalitných kakaových, cukrárskych a čokoládových produktov a poskytuje uprednostňované riešenia pre potravinársky priemysel. K našim zákazníkom patria:

  • Medzinárodní producenti značkových výrobkov, ktorí naše produkty spracovávajú na spotrebné produkty a čoraz viac nám zverujú aj tvarovanie a balenie svojich hotových produktov.
  • Malovýrobcovia ako čokoládovne, cukrárne, pekárne, gastronómia a hotelierstvo.
  • Maloobchodné prevádzky.

Výrobe čokolády sa venujeme viac než 100 rokov. Našou základnou kompetenciou je rozsiahle know-how týkajúce sa umenia výroby čokolády. V priebehu rokov získal Barry Callebaut rozsiahle vedomosti a poznatky siahajúce od nákupu bôbov až k najjemnejším čokoládovým produktom v regáloch – tieto vedomosti ponúkame našim zákazníkom z oblasti priemyslu, malovýroby a obchodu, ako aj všetkým malým a veľkým milovníkom čokolády. Ponúkame aj rozsiahle služby v oblastiach vývoja a spracovania produktov, školenia a marketing.

Barry Callebaut prevádzkuje vyše 30 výrobných prevádzok v 24 krajinách, po celom svete zamestnáva viac než 8.000 ľudí a v hospodárskom roku 2004/2005 dosiahol obrat cez 4 miliardy CHF. Mimoriadne silný nárast zaznamenali oblasti Gourmet & Spezialitäten ako aj priemyselní zákazníci.